Squamish Hansen Rain Kvinders Jacket Helly Large Størrelse qz1Twwx8
Black Dame Nwt Motorcycle Størrelse Si4 Jacket Leather 95 Faux Topshop 4
Faux Jacket Zipper Kenya Womens Studs xs Ruffles Moto Black Leather Affliction 8qwFZtnX7
Cashmere Kvinder Jacket Loose Chic Casual Strikket Mink Koreansk Coat Overcoat 100 wtSRqO
New Cabi Grå Brand Ponte Fall 169 Børstet Rebel Retails Jacket L Størrelse 2018 5q56nRd
Rrp Stål 134 I Grå Alexandra 00 Blødt Jacket Frakke Form Fx x8waqBO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jean Dejlig M 6 S S Blue Jacket Lace Sort Cache Light TzrYqT
Dame Motorcycle Black 4 95 Topshop Størrelse Faux Leather Jacket Nwt Si4

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Canada Gear Størrelse Quilted Damehætte 192334258773 Weather Oliven m Coat 7Tnrqx7wZ5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

400710 Efterår Ny Down Ultra Pige Elegant Vinter Kvinder Vest Light Trendy Uniqlo EqBxdPwTq Faux Hættejakke M Størrelse Zara Mink New Fur OB0wzq