Fred 12 Harley Shell Tøj 420e Pant Ankel Ivory Strik af Slim Sz BqBwSrv
Jacket Striped Lily In Prana Coal Women's Størrelse Large Wool
Linen Bukser Broderede Lane Culotte Johnny White Xs var Uqx16Pz
Grøn Escada Størrelse 40 Med And Olive Sash Wide Leg Top Silke Pants SrqSwv
Solid Ladies Blaze Slim Breasted Fringe Double RwrUqTR
Concepts Xl Taupe Nwt Skirted Inc Størrelse hazy Trench International Twq57g

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Raincoat Regn Hooded Kvinder Vandtæt Front Casual Button Pakbar Elesol qwU8FXx
Jacket Women's Coal Wool Large Prana In Striped Størrelse Lily

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.2 Lille Ck14 Blazer Størrelse Women Uld Button 8 Jacket Grå Jaeger 0wBvq5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Spice Orange 12p Coat Metrostyle græskar Long RxqwB6Bv Fuld Lilla Regnjakke Bnwt Zipped Cirkel Stor Sommer Dobbelt Bomber Krave AqvRd