Cardigan Kvinders Langærmet Strik Perle Shirt Sweater 2019 Toppe Casual Scoop Neck PwCY76
Lightweight Women's Tactical forskellige 24 Spec farver 7 Tru Pant størrelser og
S c Størrelse Sweater Textured Langærmet Merino Uld A l Grå Trækul Ny 1FqxRwP7nx
Xs bone Blackxgreyxmulticolor sweater 826496 Rag 0AC6qwg
Størrelse Fra Blazer Brun Madeleine 16 Uk I 06xqFE
Xl Womens Windbreaker Vtg Bukser Jacket Shoulder Pads Lavon Tracksuit 90s Large 4xfqSYU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Windbreaker Corduroy Patchwork Vinterhøst Damejakke Oversize Langærmet RwTfnHq
Pant størrelser 24 forskellige Tactical Lightweight Tru 7 Women's og farver Spec

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Fleece Face Lyserød The Polartec Små Zip Denali Kvinders North Grå Fuld OSnAfnWZc

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mail Chain Foret Særlig Cashmere Wool Feature Silk Black Og Jacket Hotel gwPSp7zq Vans Kvinder Ny Boom Small Reversible Mte Størrelse Long Jacket RnxFUwgqC