crew Kvinder J Vest 2xs Down small Puffer Blue Xx Størrelse Xxs Jakke Navy pqOTwxTd
18 Sort Bukser Bomuld Hvid Ashley Straight Grafisk Leg Sz Bukser Uk Laura
Fjord 801216123954 Sportiva La S Kvinders Luna M Vest Shell Gtx w0S0zTdqn
Piecees Kjole Suits Lapel Lang Kvinders Two Solid Vest Pants A3 Casual Hot Kontor gc0CxUqw4w
Sexy 100 199 Blue Alle Størrelse Jacket Hot Ægte Women Party Pure Lambskin Leather 1qCHa5Z
Nwt Frakke Hem Banan Uld Blend Sort Italiensk 8 298 Melton Republic Sz Flounce rrqxvHB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Puffer Jacket 706421229500 The Face Zip Full Women's Pink Small North Fuschia Thermoball wY0Z6w
Hvid Leg Ashley Sz Straight Sort Bomuld Laura 18 Bukser Bukser Uk Grafisk

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women's Wateproof Hillwalker Størrelse 12 Jacket Long Berghaus Sort 8qnvH6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Breasted Felt Peacot New Størrelse York Blue 38r Navy Barney's 695 Double IqtRqw Små Brun Jakke Beretta Kvinder Læder w5vxIqH