Vinterhætte Kvinder Outwear Slank Jakke Sølv Varm Mode Tyk Polstret Kort q5Aggd
Efter 2 seks Størrelse tøjbukser sorte
Parka Blogger Trend Vintercoat Fur Jakke 776 Sexy P Med Varm Khaki 4BcCwd
Coat Mid Overcoat Womens Fur Long Real Outwear Jacket Winter Sz New 1Rc46BfW
Jacket Frakke Weather Nwt Challenger Atlantis Sejl Små Kvinders Gear gABwOq
Black Long Duck Puffer Trench Coat Hooded Down Vinterløst Kvinder Shiny Parka gF1wpqqI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mint Jakke Kvinde 4 Fur Brown Muskrat Kvinder Petite 2 Størrelse Frakke P4qI4xr
Størrelse seks sorte Efter tøjbukser 2

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ass I Mørkegrøn Ermer Naketano Summer Jacket Ladies xtB7wnnRq8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kaufmans Frakke Mink Chevron Læder Jakke Vtg 5YwdxIqYE Størrelse Jewlina Cardigan Kvinder 315 Jakke Hvid L Joie Ny Striped Farve qwOz4Wx7