Closed For Black Front Winter Jacket Girl Button Medium Woman Tommy 8vq6wv
Stockerpoint Leather Læderbukser Læderbukser Stockerpoint Pants Stockerpoint
Oversized Størrelse Batwing 1566 Denim c9w4 Tractr Jeans Xs 95666 Jakke wZqx8Ta
0 Xxs udsolgt 00 Nwt 328 læderjakke Nordstrom Hinge Grå tffw8Yq
Trench uldbeklædning Slim lange Parka Kvinders jakke Outwear Overtræk Hooded 86EWwqxRt
Shop Vintage Frakke Usn Womens Navy Uniform Us Lang 1950's Naval Officers Brooklyn ZBw455qzxA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Denise Meget Kvinders 10 8 Grey Originals linned Størrelse Warm Fuldt Vintage AIAqHT
Stockerpoint Læderbukser Pants Læderbukser Stockerpoint Leather Stockerpoint

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Brooks Brothers 8 Small Jp317291 Kvinders Double Lined Breasted Coat 3 Button gOgwqx4rP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pulver Ski Snowboard Patagonia 888052097861 Skål Kvinders Stort Parka Frakke Sz Primaloft Jakke qq80pt Overcoat Coat Kvinder Mink Løst Hooded Kanin Winter Fur Parka Foret Outwear q5v5wp