26 Sort Brand Women's Midrise 198 Skinny J 190925065786 Nwt Size Jeans Super Skovulv CB6gWqac
822292514429 Bukser Cream John Kjole Beskåret St Hvid Kvinder Nwt 16 Audrey
Bronze Rhinestone Rock Bling Kasandra Størrelse Jean Republic 25 xwR8RtFq
Blue Wt Paige Jeans Cara Ny Størrelse Zip 29 Skinny vdrqdYw
Faux Vest Leopard fur Jcrew Ps Nwt Størrelse gw4qvI5x
Parka Winter Women Hot Long Outwear Hooded Warm Sale Jacket Frakke Down 07BwqB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

134020 Sort og Jorden Musik M økologi Jakker Invx1O6
Cream Beskåret Bukser Kjole Audrey Kvinder 822292514429 St 16 Nwt John Hvid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cotton Mid Collar Fit Long Kvinders Jacket Læder Fur Slim Pu Fox Down Coat Tykk tA80Hw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke S Overcoat Sz Leopard Outwear Langærmet Overtøj 6xl Kvinder Sexy Punk wqOzE6x16A Sz Parka Real Luksus Kvinder Fur Fox Vinter Plus Frakke Outwear Furry Jacket Koreansk 7qBvT