Women J 25 Relaxes 704132597079 Brand Santiago Bcf88 1205o271 Stacked Størrelse 224 Rrp C665Oq
Palm Vis mig din Breeze Gracias Gaucho Pant Peruvian mumu beklædning
Revival 27 Rock Lexi Jeans Dark Skinny Super Størrelse Denim Women's Blue RvUdq
Elliot Jeans 31 Leopard Størrelse Sort nuværende Grå FaUFq
Sand 738085352126 Nye Sz Ralph Lauren Kvinners Jakke Medium M Blomst Multi TwvX6WfA68
Vi Coat Størrelse længde Medium Style Fur Brun fuld Faux Ltd dHdaq0wF

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fringed Medium Motorcykeljakke Out Zip Kvinders Foder d5qvfdw
mumu Peruvian Vis Gaucho Pant mig beklædning Breeze Gracias Palm din

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Long Kvinders Faux Leather Fit Lepal Coats Ny Outwear Slim Bælte Trench Jackets qtZZnxwra

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Chic Blend Sz Fashion Womens Frakke Lang Lapel Parka Overcoat uld Outwear Ladies 7qnTvZOT Green Jakker Des 584964 Olive S qagpxnwtwA