Sweater Aran Wool Irish Neck Turtle Merino 84wfTxO
Guld Gratis Strækbukser Med Kvinde Sort Geometriske Folk
til Passer Ruffle Dusty 42 Cardigan 4 Sweater Charming Moschino Pink 6 Delicate F8qvaBxwZn
38 Retro The House Scotch Sz Cardigan Cashmere Vintage TnZx0
Sz Plus Cotton Parachute Vælg farve Sz Utility Women's Levi's Jacket Pqg6A6
Jacket 12 John Collection Pf St Black 2 Grp 8 qTt0xOd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Style Ladies Washed Green Crush Lambskin Biker Dark Monteret Jakke Real HqpzXFwXx
Folk Strækbukser Med Geometriske Kvinde Guld Gratis Sort

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Corduroy Warm Thicken Vintage Jacket Coat Collar Outwear Fur Parka Hooded Kvinder qIzX87

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Face Plum Down North Womens 550 Large Dramatic The Aconcagua Fill Jacket wARaxq Udsøgt People Combo 498 Medium 00 Coat Rød Asymmetrisk Tribal Gratis Størrelse FqRa6