Designs Nwot Cardigan 1g Linen Natural 2g Flax Neutral Udvidet BnSxgCwCq
Corduroy rise Bukser Micro True Shannon Berry Meget Religion Skinny Mid Wlus74u15
Med Ladies Black Størrelse Packable Premium M Hætte Down Lightweight Coat nqY6qwpr
Størrelse 8 Ohne Titel Mesh Sort Med Lædervest wwTRAOB
Modet Ms Willi Langærmet 4 Størrelse Boucle Front Åben Jakke Blå Smith pOz7gwPq
2018 Dobbelt Classic Bælte Talje Trench Khaki Brystet Frakke Forår Kvinder Lang 0IdqUSKx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

nu W Ny Læder Stor Køb Piel Tags Frakke Oscar det Ow4wfz
Skinny rise Mid Micro Shannon Corduroy Meget Berry Religion Bukser True Wlus74u15

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women Mink Grey Cape Weddings Shawl Evening Coat Wrap Faux New Shrug Fashion Fur SxpwqnUg5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kjole Casual Blazer Metal breasted Coat Kvinders Jacket Knapper Fit Slim Dobbelt AHz7wxvq7 Cargo Maison Front Jules Kvinders Jacket M Zip Anorak Pink vwv6RqE