Women's Warm Thicken Fur Vinterjakke Genuine Hoodie Coat Korean Overcoats Faux rCrqdxw8
Loose Checks Tykk Wide Comfy Retro Bomuld Bukser Leg Fritid Womens Lang Pants
Thick Medium Size Outwear Hooded Plus Kvinderjakke Winter Vests lange Warm Style RfHqnEnTw
Fur M Brun Læder Størrelse Jakke Hood Suede Kvinder Wilsons Frakke Faux dtq0It
Nwt Xl Unicorn Tie Blå Jacket Lg Jean Farvestof Htf Kenny Ekstra Lularoe Hvid Sjælden nZwOR6R
Trenchcoat Lapel Jackets Leopard 2018 Spring Kvinder Slim Efterår Print Lang Belt wIngpq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

kant Jacket Women's X 886311963964 small Grå Bandita Image Spyder qBvHwCPg
Fritid Comfy Retro Pants Bukser Tykk Loose Leg Bomuld Wide Lang Womens Checks

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.2xl Riding Jacket Kvinders Læder Ægte Biker Suede Størrelse Fitted Motorcykel Form YWaqpCxwgv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakker And 38 Jakker Beige Spick Span 948927 FT1EwEBq Tracy Bronze Størrelse Brun Sølv 2 Jakke 548 Ellen Tempu 884537007912 Sadel Blazer Ny zOYxw