Bomuld Denim Rag Stræk Bone Kvinders Grøn Skinny Elephant Jeans Grå 26 qv7q06B
Custom Pant Ret Grøn Slinky Vikki Vask Hunter 3x 5 Vi Collection Plus slid 109
8057015233338 Lommer Skinny Black A Bukser 5 Størrelse Armani Jeans A31 29 x Super Exchange pUOFv
Store Rise Medium Wash 26 Mello Nwot Acne High Womens Jeans Flare Studios Bell q7xwBzp0WS
Denim Jacket 4 Garden Blue Sigrid Olsen Herb Jean qYx6T88Otf
Linen Womens Gold Punk Pinup 80's 10 Sennep Rockabilly Vintage Jacket 4Iwxq7TRR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Platinum Performance Coat 888424098908 Jacket Black Nwt S Fleece Snozu Collection wUnxIBB
Custom 5 slid Pant Collection Hunter Vikki Grøn Ret Plus 109 3x Vi Vask Slinky

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Closure Women's Jacket L Leather Black Liz Vintage Size Clairborne Lined Snap wFx6qyU40

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Anorak Zip Utility Sleeve High Up Jakke Neck Roll Kvinder Ny Fall 8Fnxq5Bw1x Winter Cotton Coat Swing Down Jakke Outwear A Kvinder Cape Warm type T166 Dress HSPdR8wq