Hoody Kanel Ny Æble 794691212049 Robbins Stor Frakke Royal Sweater wq14txOX
Rodriguez Flare Bukser Beige 2 Robert Silke Dame Størrelse Ben 841682136195 Casual Sort
Toppe M Damer 4549738808350 Lys Grå Neck Cardigan Moma Kvinder Muji Yak Uld Vaskbar Crew wxqqZTv
Sweater Kvinder Night Cardigan As S Nwt Dark Størrelse Matilda Sort L Jane pwIfRYq8
Woolen uld Cos Womens Black 36 Collared Jacket Coat Størrelse Eu Cashmere Long BqwOxIwC
Vintage Jakke Alpaca Fremragende I Tilstand Uld zzT7qWf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Denim Oversized Kvinders Plus Size Z8qPxfF
Beige Sort Dame Størrelse 841682136195 Rodriguez 2 Casual Flare Bukser Silke Ben Robert

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Embroidery Jacket Single Pocket Langærmet Color Breasted Hooded Block nxqX0fwW4f

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Purple Zip Dark Large Sierra Creek Front Fleece Cabin 757278483546 Hvid SxUOnqZx 2 Pocket Medium Gray Neutral Jacket størrelse Women's Camo Nwt Sanctuary fqaZfX