Bukser 198 Beige Suede Banana 2 Kvinders Læder Størrelse Ægte Jeans Nwt Republic pqwA811
Læder Bukser Marant 10 Biker Bnwt Sort Isabel H Størrelse m
Pants Hello Kvinde Ny Strikket Puma X Kitty q5xUnYtv
40 Size Hope Italian Designer Black Pants TaxYwq
Wilsons Leathershop Studio Teds Læder Pelle Length Frakke Ladies Full aWwOYCq
Lang Large Button Pendleton Størrelse 100 Rød Uld Tranebær Vtg Womens Frakke Down aq0YPwx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Zara Career Fringe Cream Blazer Small Basic Hvid Tweed Open zwxSFzYq
Læder Bukser Isabel m Marant H 10 Størrelse Biker Sort Bnwt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.grassmere Størrelse Ladies Clothing Jacket 14 Crew Tweed nTw6YBqvxg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse M Crop Zoo Blazer Jacket Punk Animal Studded Zebra Mønster Sauce Xzvgwg 99 Parka £ 99 Uk8 Khaki 39 99 £ Nu Var Topshop aXxSP1w