Rrp145 P71 709586827680 For Mørkeblå menneskeheden 7 30 Jeans Størrelse hele xww8z7q0
Slim Pants Crepe Strik Fisher Eileen L Nwt Long Graphite Størrelse
Jeans Talje 90's Vtg Jordache Farve 9 Made Høj Blok Æstetisk 80's Størrelse Usa x1qw5AqX7a
X Stræk Embellished 20 Pocket Bling Me 26 Jean Sz Miss Nwt Capris z7qfTWwn
Puffer Lands Goose L 10 Xs M 12 16 Coat Blu 14 Down End Jacket 4 Blck Quilted 2 wAq6A
Jacket Rag Grey Faux American Leather zOqRqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Slim Overcoat Thicken Sweet Collar Kvinders Down Fur Frakke Big Parkas Duck nwgSFq8a
Fisher Graphite Pants Størrelse Long Strik L Crepe Eileen Nwt Slim

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Læder Jakke Rød Stripet Pu Knap Occident Perle Sort Suit 94q Runway 4YqtwPZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Store Sort Termiske Læder Thinsulate Motorcykel Kvinders Jakke Wilsons d5cRaf5wq Ankomst Kvinder Light Ultra Langærmet T14 Candy Hættejakke Ny Color gSxgar