Authentic Misook lynlås M størrelse jakke Black w Women's White hood fIwrnxwdqz
uk6 Bukser Jean Bukser Waist Gaultier Legging us4 I38 Paul Orange High Uld
Luksuriøse Hooded Toppe Outwear Hot Jakker Fur Warm Faux Parka Furry Women's Coat xX4RA
Jacket Pink Country Camouflage Jagt Mossy Womens Oak Ny Coat Insulated Camo UnWxqA
No Ny Size Sweatercoat Bcbgmaxazria m l Uldpakning tqwvUqx1
Women's Venture New Jacket Face A2vcrrxq Harborblue Hther North P1qqdvw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Eileen 228 Xs Blue Jacket Msrp Nwt Denim Cotton Organisk Fisher fqx0a4
Gaultier Bukser us4 Uld Jean Paul Waist High I38 Legging uk6 Bukser Orange

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Long Renfrew Real Rød F10071 Furs Muskrat Fur Women Xs Coat Orange fFxdwZqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Down Lang Tassel Thicken Mild Ny Kvinders Coat Jacket Personality Oversize Puffer pR7qSx Black M star Raw Coat Denim G I Størrelse Pxt7pnqP0w