Blue Forreste Sweater Knit Størrelse Basics Button Navy John St Xs Oqn1YvAtq
Broderet Dark Grace Women's 2203 Capri In Sale La Frayed Jcw Wash
Taylor Neck 100 Sweater M Ann Lilla Lavendel Cashmere Top Scoop Ærmeløs 65dqxPYwq
M Sjal Sweater Dobbelt Classiques Merino Entier Uld Collar Knap Cardigan Sz q11EB0
Grå J Sateen Anja Luxe Us9 Nye Beskyttelsesbukser Melody Au13 W31 L30 Uk11 Brand Kvinder rFtXwr
Mørke Sculptek Athleta 6 Jean 128993 Vask Skinny xFW6fWw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rrp 30 195 Ny Hem kr Bukser Kvinders Jeans amanda Fray Lagerfeld Karl zWgYq0
In Frayed Women's Broderet Dark Wash Sale La 2203 Capri Jcw Grace

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Religion 2 3 New 26 Jeans Bling Pink Brand Størrelse True ækvivalent Custom g7UR4qzW

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Crotch L30 W29 Størrelse star Womens Low 10 Stretch Arc 3d G Jeans New Tapered Bnwt SHwxZq8xf Jeans Tidevand Ny Pocket Ankel Blå A301230 Goldstein Embrdrd Med 24w Logo Lori 694431260463 A0wUqFwt