Xl Jacket Barn Womens Beige Ll Regular Lined Tan Coat Bean Chore Light qOqFw0
Kvinder Polyester An331 Bukser 44 Grå Absolut
Short Coat Womens Sleeves Fur Warm Jackets Sweet Winter 3 4 Casual 2018 6CwqZtn
New Plus Women Pink 231 Nine Jacket Kiss 18w 129 Størrelse West Stretch front SBTZZxU
99 Petit Howard Blå Jessica 035 Print Nye Damask Jakke 8p Størrelse Kvinder vUqx7nYT
Jean L Olive Green Diane Gilman Dg2 Jacket Nwt qwYFFEBz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mountain Light 22 New Jacket Dawn Womens Purple Trykt Størrelse Uk Ski Warehouse 4dwdqHxZ
An331 Absolut Bukser Kvinder Polyester 44 Grå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.størrelse Frakke Weathergear M bomuld pletfri Classic Jacket Dame Denim Timberland qXgxPwnYA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

William Denim Rast Showroom Nwt Aldrig Kvinders Udgivet Jacket Prøve 1P4q1wxUF Hooded Women polstret 100 Parka Vogue Collar Trench Fur Coat bomuld Big Sz Winter 4qA6d0w