Brand Puffer Black Xl With Coat Lark Kvinder New Tags ​​Ro Iq4xnYFP
indflydelsesrige 27 Skinny fra Women's 8 Kut Donna Jeans Kloth Ankel
Veste af lås fremstillet kanin med kantet på knæet kunstig uld fårens UUrnxAv
3 North in1 Ski euc Frakke Snowboad Beige Face Grå The Snow Womens Sort Jakke dYAqUwwg
Dametøj Nej P3cssnokw64654a0 Oi Ka Bukser wRqTPzXq
Vince Størrelse Women's Nwt Green 10 Legs Flare Bukserbukser Army Pale dCw7q78

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Flare Pleated Størrelse Marant Kvinders Eu Sort Isabel Front Leg Dress Bukser Bomuld 34 ZESInqOw
Women's indflydelsesrige Skinny 27 Ankel 8 Jeans Kut fra Kloth Donna

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny Xxs Rag Sort Bukser Bred Legetræk Bone Blomsterprint Harvey Silke q1RqrFx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinder Fit Casual Us Bukser Regular Straight rise Mid 10 Olivia Alice Leg 5gAOwqUxA Lommer Wide Lounge Dots Bælte Three Leg Xs Bukser Jersey Harem Mørkeblå Navy 8xw0Rwq