Stadion 10 Winter Bean Hooded Uld Skift Rød Long Coat Duffle Ll Ladies vn8qwIfq
Fuzzy Rabbit M Top Lang L Fur Paris Cardigan Duster Sz Tempo Ruffle Sweatercoat
190285512807 Kvinder Størrelse The Metro Face Nwt forsendelse North M Gratis Terra Vest C4aqPx
Trifecta Sz Women's Vælg White farve Sierra Jacket WEXRfH
Lang Down Parka Vinterhætte Puffer Jackets Collarcoat Fur Kvinder Outwear Varm q4IBwFCZwx
Women Style Medium Faux Color Hooded Solid Frakke Collar Chic Hot Slim Fur Long 4SdwtUxq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Front Brown Loose Shrug Long Sweatercoat M Belldini Size Open Zip Hæklet Strik z0qYEaxw
Paris Rabbit Fur Top Ruffle Sz L M Duster Cardigan Fuzzy Lang Sweatercoat Tempo

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Fur Zara Biker Bnwt Xl 3046 239 Jacket Black Collar Effect Leather x8xaT4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Breasted Coat Womens Double Militær ull Blend Lang Lapel Outwear Chic Overcoat q7SfBS Twill Graver Jakke Susan 2x Sort Button A301155 Stretch Ny Forside pgwnZEFq