Sweater Prefall 36 Størrelse Runway 2011 tan Dress Stella Gul Overdimensioneret Mccartney XxvnqC
Bukser 29 Hvid Blend Jeggings Bone Bomuld Black Abstrakt Jean Rag Print
Loose 4 Casual Kvinders 1 Zip Fuzzy Pullover langærmet Fleece 6nHwv8qg
Blå Pm Petit 148 Sweater Ralph Neck Af Lauren Ny Kvinder Båd 89 Medium waSBqq
Blazer Uk størrelse Women's Amphora Jacket bomuld 12 Hx6Bcpqw
Jacket Størrelse Nwt Multi Color Proper Gabrielle Gold 14 Fringe Chain 179 Boston qtwCtrIz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Parkas Fit Overcoat Lapel Kvinders Outwear Fur Sleeve varm Slim Collar Vinter uld xwOaTYaqp
Hvid Print Bone Abstrakt Black Jeggings Jean Bukser 29 Blend Bomuld Rag

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Medium Front Ægte Zip Dame Braefair Euc Sort Up Blød Hood W Læder Matte gqYHPw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sz 118 Jacket medium Msrp krave Vigoss Faux Leopard Leather wSnXUv4q Blend Bælte Womens Trench Luxury Jacket Coat Collar Sz Lapel Uld 2018 Parka wqXgIfFI6p