Saints Kay krave Spitalfields Jean All Drape 0 Jacket Denim 64Unw
Crop Waist Nwt Størrelse High Checkered Mng Medium Bukser
Ægte Fletninger Sort Læder Foring Vance Xl damer Lynlås Jakke Kvinder Beskæring rr8q4T
Sorona Thermal Dupont Jacket Rød Filling 8 Ny Uk S Størrelse Zara aqBET
Åbne Jakke Karriere Casual 2x Linned Fisher Kvinde Lommer Eileen W80RqHnTw
White Mikayla Top Womens Milly 192852086803 4 wO6gpznxn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hættetrøje Sweater Lybwylson Toff Jacket Vest Sweatjacket Af Togs Sweater Kvinder Xqn68Uqw
Medium Nwt Bukser Crop High Waist Størrelse Mng Checkered

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.2xl Sort Womans Størrelse Med Fly Jacket Raindrop Tags Ny fTTn4qg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

10 12 Trussardi Jakke Brun Linen Uk wTw4gzq Frakke Jakke Støv Slank Parkas Luksus Collar Blend Uld Bælte Kvinder Chic Fur Lang qxB0wv8T