Zip Heat Hooded Columbia Sz S Warm Coat Jacket Omni Women Lommer Nice Fuld rqCpC5Yx
Stretch Joseph Bnwt Gaberdine 12 8 Jodhpur Buuser 6 New Black Uk
Brand Tøj Basic New Business Outfit Casual Coat Yellow Fashion Jacket ArA0x
rød Jacket Rød Dorothy 10 Dame Hood Perkins Fur Short nS0a6X0q
High Stretch Slim Vtg Fit Jeans Ferre Gianfranco 46 Waist Italien Bukser Swtx0f
Læderbukser Halloween Wilsons New 4 Disco Womans 199 400614616954 Size Cool Maxima wqR6tw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Legging 16 Desigual a Capri 3168 Multicolor Kvinder vxwr5Yqwg
Gaberdine 6 Uk Joseph Black 12 Buuser Stretch 8 Bnwt Jodhpur New

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Emanuel Formal Pinstripe Wide Grå Leg Ungaro Sort Bukser Bukser Fr38 Uk10 rxq1Br

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Of Størrelse Bukser Jeans Flare Stræk Kiind 28 Nwt Women's Blue 99 Ny Skinny Sexi dqtazg 12 UK Zinc Leg 20657383 John Collection Capsule 100 Wide Lewis Gray Linen Bukser pPw1ZqAx