Jacket Kardashian Kvinders Bomber Denim Wash Medium Kollection zU6qH
Suede Nwt 198 2 Beige Størrelse Bukser Ægte Kvinders Læder Republic Banana Jeans
Coat Kvinder Outdoor Størrelse Windproof Jacket Farver Winter Waterproof 5 Ski Warm 6 qRw4FqY
Frakke Kjole Dame H128 Jakke Sequins Blazer Slim Grøn Kvinders Suit Formel Lapel aqYZvwxvUF
Zara New Plaid Rrp Check 179 Brand S Duster Sz Coat rvrwq0
Kvinder Look Button Belt Up Læder M Vintage With Patchwork Trenchcoat Size qYRdBEwx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bomber Nylon Sportswear Nwot Sort Størrelse Jacket Hooded Nike Small Quilted Women's fZxgwq5gXA
2 Republic Jeans Størrelse Læder Beige Ægte Nwt Bukser Suede 198 Kvinders Banana

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blend Coat Parkas Outwear Cashmere Kvinders Winter Hooded Collar Zg7XP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sz Grand Jack Vælg Jacket Women's farve Softshell Valley Wolfskin pqnF0q4 Sort Velvet Goth Red Coat Spring Hooded Gothic Fall Jacket Trim Lang Victorian 66Iqdrwnx