Suede Real Mørke Kvinders Coat Ny Thicken Khaki Lapel Quilted Biker Motor Jacket XYw6wx
Bukser 56207 k L Størrelse Fringe Side Jurgen Lehl
Jacket 550 Down Vintercoat Womens Puffer Nike Alliance Fyld Varmisoleret wqxznX1F
Sorority Hoodie Frakke b Jakke phi Zeta Beta Phi Padding Z Sort wInT1EOq
149 Jakke Størrelse Nye Wild 22w Jeweled Kasper 128 Plus Aster Lilla Kvinder FvOcwpq
Black Størrelse Large Frakke Ami Kvinders Læder 5Ugzzn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Parka O730 Winter Down Fur Real Cotton Us Women's Fox Outwear Warm Big E6YW1wq
L Bukser 56207 Lehl Side k Størrelse Jurgen Fringe

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Tweed Jacket Women 16 Black 129 New Sequin foran 115 Nine West qU0SII

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Down Slank Dame Casual Thicken Velvet Parka Vest Overcoat Fit Cotton Long Mid ZqadUqw I Dame Jacket M Usa Classic Jean Wrangler Vtg Lommer S Laget Denim Blå nFwf0xH5q