Face Gray Thermoball Us Nfoatetv3t 191166258302 Xs Woman's 220 North Mid Jacket Stretch qn8d7p76B
Bukserbukser W30 Karan York Læderfront Sjælden Donna 5 l33 Lambskin New
Republik Metalliske Størrelse Jakke Grå M Linned Træder Beskåret Banan tZwzxwY
Guide Størrelse co200 The Varius L Green Jacket Teal Face Womem's North pCPqZ
Wide Leg Pants Casual Max Womens Studio London Cotton HHgqZX
Waist Ref Contrasting Bukser 3027 295 Frilled Zara High Cq8wxW55a

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Knæ Out Cut Indsæt Spikes Gothic Fishnet Punk Kvinders Rave Bukser Jeans xqXtwE4
5 Donna l33 W30 Sjælden Bukserbukser New Læderfront Lambskin York Karan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Beskåret Dvf Ny Diane Designer Bukser Von Furstenberg Burgundy 7FO84xw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bomuldsstørrelse Marant Isabel Flat m Front Etoile Blegrosa 32 Kvinderbukser 2 qX1pnwZ Shield Wind Water Large Women's Resistant Black Patagonia Outdoor Pant aqxwdYCq5