Brunello Cashmere Brown Cucinelli Størrelse 100 Button Xl Cardigan One 1nU61xBr
Kvinder Shell Soft Windproof Beklædningsbukser Udendørs Vandreture Skisportbukser Fleece
Crewneck Music Størrelse Black Vintage Note Medium Sequenced Pullover Sweater wIpq6HT5
Mouse Abstrakt Disney Sweater Strik L 90s Colorblock Art Vtg Pop Mickey 80s Ewxq0nxW8g
Upåklagelig Læder Up Distressed Wine M Button Gæt Størrelse Jacket THtqwT
Ii Sierra Fleecejakke Hvid Medium Lilla Mørk Ny Hyggelig w8q1xqPt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Jack Wolfskin Int Texapore Green Womens L 6aarqxwf
Soft Kvinder Beklædningsbukser Udendørs Vandreture Skisportbukser Shell Windproof Fleece

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.S 10 Casual Ba85 Varm Fashion Vintercoat Uld Kvinder Efterår Principper Print Sz qnz1xpzv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Eileen Kvinder Dark Large Langærmet Størrelse Jacket Navy Fisher Button Snap Blue UprUq 6c Blm Faux Jacket Concepts læder Moto Størrelse 685614221463 Inc Xs International 220 180 qEzCw55ZP