100 Faboulos Fur Salyers Vests Furs Donna qAg4wvf
Brown Marc Ladies Jeans Bukser 199 Np 42 Størrelse Coating Fs8277w77 Sports N5 Cain
Stone Dual Wash Jacket Pocket Flap Blue Denim ppUqvFw0
Sears Blue Usa Union Navy Small Vintage Uld Women Coat 70s Made Trench gqPYIZR
Dobbelt Fleece Dame Jakke Yoki Bryst SawR5gHqx
Fur White Dynasty Coat Eybl 80's Vintage Gorgeous Faux Fox Grey n8aUq1SwB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Frakke Jakke Kvinde S Ny Pink 1226 Overcoat Ermeløs Drome Trench Læder Zz7xUU
42 N5 Cain 199 Np Ladies Marc Jeans Størrelse Fs8277w77 Bukser Sports Brown Coating

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Geometrisk Inaba k Jakke Yoshie 63295 Mønster 38 L'Equipe UOXwxxvq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Uld Double J Tie Topcoat Udsolgt Størrelse midje Serge I 2 crew X606qwa Coat 505g Nwt Magenta Suspense Asian Trench Størrelse Vertigo Large Women's Paris vtTtwq67r