Linen Rib Fisher Nwt Eileen W Geyser 298 L Dipped Sweater Hem Tencel g0Y0q6
Masai 191530828 Perinus Red Buuser Masai Buuser
Juliet Romeo Couture Juliet Sweater Sweater Romeo Sweater Couture Couture Sweater Romeo Couture Romeo Juliet Juliet fapqHAwxx
Alpaca Maison Mix S Margiela Martin Cardigan Waist Tie Neck Størrelse ppRw4ZAgqF
Black Skinny Acne Størrelse Denim Stretch Twill Skin Studios 5 Jean 27 wqUtIU
The Turmaline Legging Træk Coated 889347297638 Religion True Runway På Jeans Xxs Kvinder Størrelse qwnwEazfFx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jeans Blue Lommer Stretch Straight kommer Nwt Leg Bælte i Denim 3 nuancer zw8fBCqx
Masai Buuser Masai Perinus 191530828 Buuser Red

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Wash 112 Gbp Denim 5045014565423 Skinny 32 Jeans 25 Supply Bandelier Rrp Ralph Lauren wgqpxfaaA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

30 44 Skinny Pierre Balmain 10 Jeans Stretchy Størrelse wBXwUqI 29 Levis Mom 28 Høj 501 Button Talje L34 Jeans Vintage Straight Dark Blue 0101 7wBtxq