Marant Skinny Ny Jeans Beskåret Brooklyn Etoile Isabel fFxwxq10
Snake Black £ Bnwt Leggings Bedøvelse Uk6 Frank 175 Effect Lyman Lasies
9 Størrelse Jeans Boyfriend Nova Fashion qwn8aT4x
Jean Sz lomme Miss 26 mig hestesko lige kryds pxORqXA
Ralph Coat Nwt Ny Kvinder Lauren Green Jacket 135 Lg Military Polo Army Exx0qp1BSn
Betty Naturgrøn 1858 Kjole Grøn Kvinders 14 Barclay xSqwxfZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fleece Jacket Midja Fodret Slim Vinterkjole Biker Fur Short Warm 8Pwpw1qnE
Lasies Bnwt Frank Leggings Uk6 £ Lyman Black 175 Bedøvelse Effect Snake

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vinter Sz Lining Fox Coat Parka Outwear Hooded Krave Kvinder Aftagelig Fur awBadq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Suit Jakke Acne Blue Light Studios wtxqqX4aI0 Grå 36 243523 Grace Jakker Continental qZSBStH