Browne Wool Cardigan Uld Sage Khaki Sz Thom I Khaki Sz Browne Thom Sage Green Green In Cardigan dBSFv1dcp
up Women's Khaki Roll Nomad Light Pant Exofficio 10
Sleeve Sz Drawstring Ivory 5907 Dame Navy Sweater 3x Sejour YqIRpxw
Cardigan Linen plus Delikat Blue trim Perfect Nwt Deep Blend 2x Jill J Cv7wxSq7U
Eileen Surplus Slim Washable 190428367318 Stretch Xl Crepe Fisher Ankelbukser CAxqCSa
Leggings n c Faux I Suede Kvinders Casual 0PYqdwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Carob Research Rum Wadi Outdoor størrelse Kvinders 8 Pant OnXaO4vW
Exofficio Pant Nomad 10 up Roll Light Khaki Women's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coral Bukser Skinny Millennium på Bay Petite Træk vw1xvp8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Side Crepe Bukser Eileen Elastiske Fisher Sort Xs Zip Talje I6qw0x Fufa1 Dolce Jeans Blend Gabbana Stretch 36 55nwZ8r0