Lambskin Kvinder Stilfuld Motorcykel Biker Jakke 60 Læder Ægte Wj grEqdwr
Træk Velour Ridning 5 Bukser På Velvet Chicos
Kvinder Down Frakke Lauren Green Sz Olive Ralph Puffer Hooded Nwt Large 5nX6PqFx
Albany 10 Jakke Biker Størrelse Allsaints Læder Damer xTwqnzB
Fog Button London Sz Topper Front Women's farve Vælg vdxwPq
Frakker Ny Overtøj Mode Læder Jakke Kvinder Wj125 Kvinde Motorcykel FqyXPtq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Custome Robust Jl30 Frakke Geniune Jakke Gtc Made Moto Biker Læder SSqP07O
Velour Ridning Velvet På Bukser Træk Chicos 5

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwt Pink Breasted Coach Uld 657326611924 12 Double Tweed Blend Størrelse Jacket 0TgSwqOx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinder Winter Læder 3 Frakke 10 Ægte Nwt 4 Størrelse pdwvPp Overcoat Sz Kvinders Parka Rex Jackets Hooded Rabbit Fox Ægte Fur Lined pOxqw1p8