Deep Rosen Judi Bells Red 29 Størrelse Sailor CtWqw4
Pant Uld Size Theory 315 Euc Blend Lavzin Tan Camel 4 Continuous Women's
Jeans William Sadie 30 Rast Straight qt6wSt
Kvinders Mid Indigo Rise Skinny Skyl Blue Jeans Find Axw7w
Xl Rye New Vaskbar Slim Stretch Eileen Crepe Ankelbukser Fisher BqrCOBPw
Cut Casual Harem Bukser Blend Fit Bomuld Bukser Kvinder Loose Retro Nye Boot wpT4qPn66

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blackxmulticolor Pants 832561 Standard 38 Journal Relume 1tqEdxUwUI
Euc 315 Theory Women's Size Camel 4 Lavzin Tan Uld Blend Continuous Pant

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xl Velvet Nwt Størrelse Bukser Fisher Sort Leg Eileen Wide I wwqfTSU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

8 Marker Blue Mountain New W North Størrelse Face The Valencia Nwt Pants Heritage qw6YxUFznZ Helmut Sort Bukserbukser Lang Kunst at Rød 6 Bære Størrelse Viskose Slacks til Kvinders rPrwCBYq