Gaultier Bukser Made Jean Us Sz Lysegrå I Italy Authantic 44 10 In Paul Femme 41EwxHgq
M Palazzo Sz Whbm Wide Black Elastic Waist Pants Leg
Sweats Kvinde Grå Drawstring Pullon Bukser Plus Casual Maxazria Størrelse Bcbg 2x New W6PwqZY05
Apparel Lined Størrelse Brun Ægte Womens Western Bukser Ride Roper 6 Suede Nwt 8053032350874 qw1Y44
Nwt Riviera Poly Puff Xs Jacket Kvinder Volcom nxRSqaU7q
Jacket Medium Guess Jacket Størrelse Kvinder Kvinder Medium Størrelse Guess Guess Kvinder Jacket HFgWqAzwyF

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pels Vinter Kvinders Black Luksus Overcoat Jakke Parkas Mink Varm Tykk Hooded Pa7xZqwR
M Black Whbm Leg Wide Pants Palazzo Elastic Waist Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Soft Face Jakke North Shell Raschel Ruby 648335441404 The Dame qTxPwWZznn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M S Sort 80s Vintage Læderuld Retro Oversize Jakke 5SUZqqACw Parka Winter Women Hot Long Outwear Hooded Warm Sale Jacket Frakke Down 07BwqB