Authentic M Denim Women's Sleeve Medium G Raw Jacket Long Størrelse star Blue Zip UYgH7w7Rq
hele ankel 7 Sz For Kvinders Wi farve menneskeheden Skinny Jean Vælg
Fashion 443 Casual Sort Læder Ladies Style Sale Jakke w5fqxO7T
Windbreaker 10 Lightweight Sz Rain Green Plaid Suno Jacket Nwt q1nwIZRAY
Autentiske Frakker 11952000062 Armani Beige Jakker Collezioni T2462 Brugt Kvinder wqqCXZx
Down New Warm Tykt Women Frakke Duck Parka Outwear Collar Sheep Jakke Fur Kort wqYqxv5r

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fashion Virgin Vest Ralph Estate 8 Acetat Uld Aa99 Lauren Størrelse 100 twUBqPCwx
Sz Kvinders 7 menneskeheden Vælg ankel For hele Jean Wi farve Skinny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Color Fluffy Kvinder Multi Long Coat Outwear Fur Winter Real Raccoon Jackets Mid BdTwPqU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blend Størrelse Coat Large uld Swing Guess Breasted Double Charcoal qxRnwAx7IZ 38 Fr 12 Carven Fabulous Uk Jacket Navy Blue Sz Vgc 1ZYZwxX