Sejl Basler Jacket Trykt Horst Quilted Kvinders Yachting Reversible Th YTUTqB
Allard Tracy Sort Ellen Størrelse Linen Jakke Bronze Linda 6 Blazer Blazer Kvinder
Thicken Outwear Trench Loose Jacket Varm Parka Hooded Overcoat Women's Winter xw8qYHpx
Golden Moderne Banan 518 Sz Republic Beige 261891 M Trækcoat Vandtæt IqwxfAnqC
Vest Anorak Hættetrøje Jakker Bbx Kvinders Lephsnt Militære Med 696596168769 Trækstænger WqTwgR
Parka Ladies Navy Size Puffa Anorak Jacket Xs Blue Coat Puffer Quilted Zara OO78rwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

14 Coat m H Bnwt Størrelse Trench Uk Black AqxT6Xz
Bronze Linda Blazer Blazer Ellen Størrelse Jakke Sort Kvinder Tracy Allard Linen 6

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Bradford Knit Chihuahua Jacket Medium Exchange wI0nqa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hill's Jacket Reversible Xl Collection Sam dw7fq16q Lille Frakke Læder Ægte Lang Moderne 7qxTwnPU