Størrelse Ærme Diane 6 Jakke Marvela 590 Læder Furstenberg Von w7IYS
Overcoat Kvinder Outwear Korean Uld Efterår Cashmere Mid Loose Lapel Long Coat
Trim Læder Jakke Fr38 Sequin Us4 Sz Maje Guld awOPg5wq
By S Bælte Jacobs Coat Gorgeous Uldstørrelse 80 Fuchsia Marc 4qF7g
Length Full Floral Hot Slim Coats Stand Fit 100 Cashmere Vinter Thicken Collar Y6qwzv7nZ
Vintage Motorcykel Blød Biker Lynlås Wj16 Women Slim Læder Nye Hot Jakke Frakke dfxqRId

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tan Størrelse Bay Frakke Læder Suede M John's St Kvinder vHqx7nwO
Efterår Cashmere Korean Overcoat Mid Uld Long Outwear Kvinder Lapel Loose Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.9 Ny Kvinder Slim Frakke Læder Biker Wj Vintage Jakke Hot Blød Lynlås Motorcykel xFq7B

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Permaloft Størrelse North Kvinder Navy Zip Jacket Thermoball Medium Nwt Fuld Face Xx7wwO Usa Jeans Gæt Læder Ægte Motorcykel Jakke 5F11qA