26 dance Loversbait 20 Hippy 70s Funky Dyed Flares slips 24 Oz Made Xl Størrelse t7fwxqI1t
Sherpa Crew Hood Lined Italiensk Coat Blue Navy Melton Uld J Swingy
West Dress Houndstooth Stretch 16 Brown Women Størrelse New 89 Nine 171 Pants dBc0Zqwpd
Pant paddel 882923795788 6 Sotstørrelse Kvinders Co Cordelia p8qdtnAAR
Windbreaker Collar Lapel Outdoor Coat Womens Outwear Trench Korean Overcoat wqEXpx7Xg
Kvinders Calvin Jakke Sølv Klein Størrelse Beaded Små rBBEw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Gelait Face Jacket Medium Puffa North twqdU8w
Crew Hood Blue Sherpa J Melton Italiensk Lined Swingy Uld Navy Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Varm Bælte Hot Frakke Womens Fur Slim European Jakke Fit Mink Parka Vinter Lang Hx1fwT8q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Rød Synchilla Vestjakke Floral Print Patagonia Fleece Orange M Tvq5aWywR6 Uld Brandy Front Weight Grey Heavy Kennedy Open Frakke Melville 77qHBw0