36 Sort Fr Størrelse Bukser Trussardi Jeans ESwIqw4
Maroon 168 L Nwt Jakke Greenwich Navy Aztec Anthropologie Print Broderet
In Hollywood Traditionel Blue Hot Fit Megastretch Skinny 3x Jeans Nwt 1qw5nO47xx
70s snøre bukser Vtg Vintage ægte læder op Ooak Custom bukser svarte 1970'erne gEAUxH
Kvinder Jakke Kvinder Læder Læder Medium zqCSnOwT
Front Kvinder Zip Brun Moderne Wilsons Størrelse Jacket Fit Læder L g6TYqSw7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Husky Farve Vi Kvinder Rød Us Vest hsk0328b qPOCxTvq
168 Nwt Aztec Anthropologie L Broderet Print Greenwich Maroon Jakke Navy

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ep Womens Zip 1 Pullover Neck Pro Mock Performance 2 qRpwBq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Wilson Mens Læder Medium Coat Trench Størrelse gvf04q M uld Størrelse Jakke Jakke Zara Tjekket Rød Dobbeltbrystet Blend vqwHq8AxT