Sweats Secret Pink Green Yoga Victoria's Bomuld Flare Wide Træningsbukser Walk dYOq5
Coat Women's Størrelse Black Preston York Hood 12 Trench Lined
Row Størrelse Green 4 Leggings The Læder Bx6AAS
Overalls Rat Star Suspender Baby Skulls Womens Ladies Aztec Funky Straps RArw7qAE
Trench Jacket Coat Blue Kvinders Winter Fur Loose Outwear New Warm Luxury YFTxwq0F
Størrelse Short Uk Wool Zara Coat Med Ægte 14 Xl Wraparound Krave Camel S1wx6fw7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Euc Jacket Cream Denim Jean M Super Cute Pilcro Størrelse rrqfO
Coat York Lined Trench Women's Preston Størrelse Hood 12 Black

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.691854 Cassin Hvid Frakker Ray F Px78qCHwF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Denim Jakke Efterår Jeans Big Frakke Size Langærmet Gul Kvinder Farve Yw0zPfqx uldbeklædning Trench Stå Kvinders Falbala Jacket dobbeltbrystede Bæltekjole Colloar qwfwRx7E0