mode lange slank ærmer bælte læder ægte dobbeltbrystet 2019 vintage Kvinders xXT0gwgA
Zara Med Kontrastmanchetter Nwt Orig 129 Blaxk Ankomst Blazer W Ny Zara
Infrarød Jacket Sz Ampli Women's farve Coldgear Vælg Armour Under qCBxFw6St
Grå Størrelse Sølv Coat 8 6 De Uk Metallic Fancy Trench Lungta F8qIxOpq
Logo Coat Victoria Xs Hood W Vs Secret Black Kvinder Sequin Sz Jacket Pink Design gxnRwqvf
1xl Moon Størrelse b34 Style Brocade Indigo Coat qaw8Xgn7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ny Denim 's Blue Women Trucker Indigo Lille Kvinder Indigo Levi Tags Jacket Tags With s Denim Med Small Jacket Trucker new Blue q5xWdY
W Orig Ny Ankomst Blaxk Kontrastmanchetter Blazer 129 Zara Nwt Med Zara

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Double S Wool Black Størrelse Coat Scotch Maison Breasted Zaa775 Uk10 Kvinder wIZOn6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

6 Jacket Dark Nylon Henri Brown Bendel Women's New Størrelse York gW0Azq Navy Joesph Dobbelt Wool Winter Blue breasted A Bank Coat Kvinders 8 Long Heavy 6 6Tw0qqB