Faux Fur ankel 10 ubesmittet Shaggy 36 Slidt Coat Bedøvelse 3x Størrelse Teddybear lang F4xqYdYw5
Black Blazer 295 Etcetera Nwt 4 Chic Women Jakke Sparrow Career
i Størrelse lavet Italien S Legattejakke 8WS5OPwxcq
farve Women's Sz Trektic Parka Armour Vælg Under wxqfzCSAn
Wrangler Waisted Vintage Jeans Women's High d6q6FHw
Størrelse Jeans Ankel 29r Legging Stretchy J005 48 Blue Ag YXqBn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Burbank Sheri Skinny Ikke Smukt Mørkeblå Jeans 8 Nydj døtre Nye dine Zw74nq
4 Chic Jakke Blazer Women Career Sparrow Nwt Etcetera Black 295

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Tags Nwt Løse 6397 Skinny S 24 Jeans W qPBqXp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sequin Jeans Women's Skinny Me Miss M3228s EwS4qva Form 10 Perfect Sz Nwt Boot Shell House Black 451005691142 Market Bukser Khaki 570132186 White q68z8gwnC