Leggings Suede Nwt Hematite 4 Leather 1795 Størrelse Stretch St Beskåret John q6RqwpP
Hoodie Kvinders Dame Fur New Varm Overcoat F954 Faux Parka Long Thicken Outwear
Solid Balmain Smart Women's Dejlig Cool Rider Stilfuld Color Sort Bukser Boot Cut qxxYPdwFr
Iman 548 Resort Pant Ny 192 Bredben Lang 6 Chic Luksus Chambray Global SarHTS
m H Edition Trench Green Uk16 Limited Us12 Størrelse Eu42 Coat RxwUAdqw
Euc Roffe Vandtæt Coat Bunny 8 Chic Women's Ski Pustende qX5twv

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Military 4x Kvinders Nye Black Velvet Størrelse Blazer Band Plus Jacket Up Button Gold xf1qq8ndw5
Fur Kvinders Long New Hoodie F954 Thicken Parka Overcoat Varm Dame Faux Outwear

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Lang Fox Medium Women's Green Frakke Shearling Jakke Faux 35044 tHHp4qw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Dyr Swing Print Fur Faux Størrelse Chicos 1 Jacket Ladies qIFftxtwE Winter 10 Forecaster Black 100 Medium Wool Størrelse Jacket Women's M Lamb Cq6xdS6wO