Rebozo Mexicansk Reversibel Cape Huipil Poncho Zarape Håndvævet Wrap 1FUxFP
Big Parka Hooded Varmt Kvinder Camouflage Klæder Winter Med Fur Casual Coat
Dame Barn Xl Corduroy Chore Jakke Green Krave Lærred Ll Sz Frakke Bean XwqfU5
Kvinders Double Elegant Wool Solid vinterfarve Color Coat Breasted FqgrFa
Pants Leather Hip Back W Stitched Black Størrelse 8 On The Right Flowers In Wrights 41qwBga
Størrelse Nwt Nwt Grå Dockers Bukser Inseam 32 Slankende Palazzo 14m Dockers Slimming Kjole Grey Dress 32 Palazzo Size Pants Inseam 14m qxwtYYapn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pants White Alembika Størrelse 6 Bomuld Wide ZtnRxnvqwY
Kvinder Coat Camouflage Parka Casual Hooded Varmt Klæder Fur Winter Big Med

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Pocket 42 Valentino Sz 48 Short Set Sleeve Pink Vintage Pants Top Linen xgqwBHYH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kjole Uld Teori Bukser Grå Hvide Pinstripes Med 4 Størrelse wq1UT4 Waist ben Casual Overall High Pants store Bukser Suspender Chic Løse Women BwqOfO