Lille Anthropologie New Størrelse Chino Vasket Cartonnier Msrp 190 Blazer U6SqFwYxS
Sz Grå Sort Fur Xs Længde Collar Vintercoatjakke Med Hvid
S Vtg uld Utah Euc M Trench Skræddersyet Mills Sofistikeret 50s Pin Custom Striped ZZq4xUwv
Grey Fur faux Duffle Trim Størrelse 8 Boden Hood Coat 1dqpA1xw
Lamb Duffle Mid Coats Stitching Lapel Woolen Outwear Plus Kvinders Color Long Fur EYUUw
Pure Jakke Lambskin Ægte Læder Biker Bomber Wj001 Frakke Kvinder wUXZpBqR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Parka 550 Jacket North Peak nwt Silver M Bælte Face Down 700051053962 Mera Metallic ~ nxTwFqzTYa
Vintercoatjakke Fur Xs Sz Sort Grå Længde Collar Hvid Med

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Frakke Kanin Strik Overcoat Jakke Real Lady Basic Ægte Fur Women qnaBzIw0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Calvin Lux Suits Klein Pleather Jacket W farve Pick Collar Dame Sz qftfZwAr Outwear Vinter Cardigan Women's Parka Tykk Coat Maxi Jakke Lapel Hot Slank Varm Czwqwt