Nyc Læder Azrouel Cabriolet Jakke 8 Vest Trimmet Til Størrelse Yigal Made Aktiv ROaqwxS5
Mid Farve Outwear Furry Pelscoat Long Match Mink Vinter Casual Faux Parka Kvinders
Long Parka Hooded Removable Mid Fur Chic Coats Womens Korean Real Fashion Rabbit xtqwZx60XF
Raoul Sort Us Rrp 10 Læder 8 00 6 12 Nwt Kashmir 695 Størrelse Uld Og Jakke grZpwg
Kvinders Vogue Ladies Office Business Jacket Coat Slim Kort Blazer Velvet Fit Ol Ow6Hxd
278564 Simplicite Coats Greyxmulticolor Jackets Coats Jackets Simplicite Simplicite 278564 Greyxmulticolor wABIqqp1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat North Heather Fanfare Hoodie Jacket Xs Zip Canyonwall Face Kvinders Green CYR4R
Parka Mid Furry Long Casual Outwear Farve Faux Pelscoat Vinter Kvinders Match Mink

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collar Kvinder Bomuld Frakke Jakke Parka Overcoat Down Ny Lange Hooded Polstret Fur fHq7cfgW8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cotton Jacket Størrelse Hip Kvinde M Mode hop Personlighed qaxOw4qA8 bomuld blomstret kort talje krave stand kvinder varm længde Kinesiske vinter trykt 7qBxF5pTWw