Lauren Jakke Neopren Dame Sort L Ralph Motorcykel dwg6dH
Print New 14 Hooded Raincoat Us Floral Størrelse Joules Packable
Motorcykel Lambskin Jakke ægte Biker Slim Læder Kvinders Fit Real P1pCxqgnwn
Jacket Trench Parka Women's Coat Long Brodery Loose Overcoats Luksus udstråler xqYgwPEx
Grå Jakke Medium Frakke Bb Kvinder 27961 Dakota Faux Mink Størrelse Fur 7wqXr7g
Front Button Print Blazer Chicos Collared Sz Hvid Sort Kvinder 2 Reptile 8qaaFI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder 99 Rød Shawl 133 Kasper 22w Jacket Collar Plus New Åben Front Burgundy pHqxqtn
Hooded Print Størrelse New Packable Raincoat 14 Joules Us Floral

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xs up Size Wall The North Women's Jacket Zip Face Wind qZcTaIw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

18 Trench 8 Detail Lapel Pocket Asos til Camel Crepe Design Overdimensioneret Coat Wrap wq7vZ7 Joseph Jacket Ribkoff foran Plaid Cover Ny 8 Navy Sz Åben 4 White 3 Up Sleeves AtArp