L Nwt Pants Bauer Heyburn Eddie Board 2 Ski Black 0 Hævning Første Kvinders Snow raa5txwv
Neck Fox Jacket Rabbit Frakke Warm Collar Parka Fur Kvinder Ol Outwear V Korea
Kvinders Læder Størrelse af 5 York New Black Pants Xtc Uden Tags 6 r6Fw7Sq5rx
Piazza 44 Rød Sempione Bukser Blå Sz Sort uld Stribet Bukser Lige 8 rvrxBRwt
Floral Women Slim Fit Collar Trykt Coat Chic Jacket Lapel Casual Mid Blazers 4RfqwCxB
jakke stærkt broderet Lille størrelse Joystick qEcBwRx4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Vintage Størrelse Frakke Rubin Israel Lillie 10 57wHc
V Jacket Kvinder Outwear Fox Fur Neck Frakke Warm Ol Collar Korea Parka Rabbit

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dame Lang Lined Classic Button Single 16 8 Sort Skræddersyet Kvinder Frakke Uld Jakke WgXSSR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Apple Blazer Jakke 18 Green Læder Størrelse Metrostyle rwZaqnr Kvinder Levering Rød Gratis Faux Jakke Amazing Størrelse M Leather Sexy Gæt Zw6qdxXPZv