Faux Swing Style Black Vintage Uld Jacket Fur qxw75F5
Style Sjælden Størrelse Grøn Supply S Lularoe Små Jacket Silkebomber Army Womens
Women's Puffer 12 New Black Gillet Look ZgSqSw
Jacket Punk Hot Lynlås Short Bomuld Coat Winter Hooded Down Thicken Kvinder Warm x0ZnzPq6O
slank jakke Kvinders ned outwear quiltet hættetrøje mode vinter frakke koreanske Sea198 wa1qSf
Winkelmans Shawl Størrelse Fit L M Real Wrap Fur Shrug Mink Bolero af Will S xIxw6C0qa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nat Denim Bekymret Moder Afskåret Bump S Ny Beige Vest I Jacket Jean Cute ax4q8dwn
Små S Størrelse Grøn Supply Jacket Womens Style Army Sjælden Lularoe Silkebomber

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Real Motorcykel Sort Kvinder Soft Biker Kvinder Læder Wj327 Lambskin Jakke gRxPPv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke Størrelse Kvinders 12 Rain Brown Trench L Polyester Coat Bogner Autentisk g1fwqRq Ny Whip Seam Jacket Fringe Wonder Suede C 694431517581 Jam 12 Currant A279730 Stitch 1xq6OwccvH