Suede Jakke Amerikanske Lady Indfødte Brown Fringes Kvinder Cow Western Wear Læder X5xwacqP
Parka Outwear Women Løst V999 Winter Bowknot Leopard Jakke Coat Warm Fur Belt
Lommer Uld Bnwt Brun 24 Størrelse Basler 100 Lilla Uk Jakke Virgin Gul PpgPqAH
Fox Hot Fur Collar Lang Thicken Hooded Us Mink Sz Coat Outwear Parka All wHntXZxd
Classic Denim Massimo Nwt Mørkeblå Dutti Jakke Størrelse Elegant S Eur tUnR56xn
Crew Sea Cerulean Vest Puffer Small J Down Shiny RnOOBqP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

298 Icon Jcrew Jakke Light Khaki Belt 16 Trenchcoat Missing Sz Sqqrf5d
V999 Women Fur Belt Coat Bowknot Winter Leopard Løst Outwear Jakke Warm Parka

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Suit Sz Jakke 42 italienske Uld Kvinder Vtg Brun Burgundy Tweed Frøken A7zgqw0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Med Trim 716357740789 Size Jacquard Striped 16 Jacket Flettet Collarless Klein Anne Cotton Rxqaw47XZw Tilstand Leather Wagner Mink Meget Kvinder Vintage Trim Pelscoat God W wXq55AxzU